Battle of the Coast

Teambuilding op Schiermonnikoog.

Battle of the Coast is een supergave teambuildingsactiviteit waarbij je in teams tegen elkaar strijd in allerlei puzzel-, sport- & spelopdrachten. Erg geschikt voor groepen vanaf 16 personen!

Battle of the Coast.

Battle of the Coast is een nieuwe activiteit waarin je elkaar moet uitdagen in diverse spellen. Wees snel, behendig, creatief en denk goed na, want de oplossing ligt niet altijd voor de hand… 
Ideaal als teambuilding voor je bedrijfs- of teamuitje!

BOTC met een groep.

Battle of the Coast is ideaal voor groepen die tijdens het uitje ook willen werken aan teambuilding. De activiteit draait om samenwerken en natuurlijk heel veel plezier. Een perfecte activiteit voor windstille dagen!

Hoe het werkt.

 

Weersinvloeden: Deze activiteit is niet afhankelijk van het weer. Van een beetje motregen deinzen wij niet terug. Maar het moet wel leuk blijven! 

Kledingvoorschrift: Maakt voor de activiteit niet uit, maar er zitten wel wat sportief uitdagende opdrachten in het spel!

Voor wie: Voor groepen vanaf 16 personen. Jong, oud, iedereen kan mee!

Periode: Het hele jaar beschikbaar, onder voorbehoud van het weer.

Informatie.

 

Kosten: € 22,50 p.p.

Tijdsduur: +/- 1,5 uur

Inclusief: Instructie/begeleiding, materiaal, BTW en een glimlach.

Leeftijd: Vanaf 10 jaar.

Groepsgrootte: Vanaf 16 personen.

Let op: De weersomstandigheden zijn van grote invloed op deze activiteit. Veiligheid staat bij ons voorop!

Annuleren: Mocht het door het weer echt niet door kunnen gaan proberen we de activiteit te verplaatsen. Lukt dat niet wordt deze kosteloos geannuleerd.

Reserveren?