Flyboarden

Flyboarden op Schiermonnikoog.

Met vlieger en mountainboard over het strand scheuren en misschien wel een sprongetje. Bij Reactief leren we je kite-controle en rollen op je board!

Flyboarden.

Leer met een kite en een mountainboard scheuren over het breedste strand van Europa. Ervaren instructeurs leren je allereerst hoe je de vlieger onder controle houdt, voordat je op het board stapt. Hierna ga je onder begeleiding een uur lang spektakel tegemoet!

Flyboarden met een groep.

Flyboarden is ook geschikt om als groep te doen. Dit kan tot 15 personen. We maken dan groepjes waarmee je samenwerkt om de kite te leren besturen en vervolgens lekker te boarden over het strand. Gaat het heel goed kunnen we misschien naar de eerste sprongetjes!

Hoe het werkt.

 

Weersinvloeden:Een beetje motregen zijn wij niet bang voor, maar helemaal doorweekt is voor niemand goed. Minimaal  10 knopen wind (3bft)  nodig en maximaal 25 knopen wind (ruim 6bft).

Kledingvoorschrift:Trek (sportieve) kleding aan die een beetje vies mag worden. Opspattend zand kom je sowieso tegen.

Voor wie: Voor iedereen vanaf 12 jaar. 

Periode: Het hele jaar mogelijk.

Informatie.

 

Kosten: € 35,00 p.p.

Tijdsduur: 1,5 tot 2 uren.

Inclusief: Instructie/begeleiding, materiaal, BTW en een glimlach.

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Groepsgrootte: Vanaf 2 personen en maximaal 15.

Let op: Minimum leeftijd/gewicht kan hoger zijn bij harde wind. Veiligheid staat bij ons voorop!

Annuleren: Mocht het door het weer echt niet door kunnen gaan proberen we de activiteit te verplaatsen. Lukt dat niet wordt deze kosteloos geannuleerd.

Reserveren?