Over Ons

Locatie.

Reactief Buitensport is gelegen aan de strandopgang Westerhofpad op Schiermonnikoog. Dit is onderdeel van het activiteitenstrand van Schier. Hier mogen activiteiten plaatsvinden als vliegeren, blokarten, kitesurfen etc.

Je bent bij Reactief altijd welkom voor vragen, activiteit of een drankje in onze Strantine. Via onderstaande knop vind je een handige kaart tot onze locatie! 

Het team.

Reactief Buitensport is hét surf- en outdoorbedrijf door eilanders voor de gasten van het eiland. Wij zijn opgegroeid in de waanzinnige speeltuin die Schiermonnikoog heet. Hierdoor weten wij precies wat er nodig is voor een leuke dag of activiteit!

Naast ‘eilanders’ komen er ook jonge, leergierige sportgekken aanwaaien bij Reactief Buitensport. Wij zijn namelijk een officieel SBB leerbedrijf en wij leiden instructeurs op in het prachtige vak van instructeur en groepsbegeleider. Ben je op zoek naar een stage en/of wil je graag instructeur worden in een of meerdere van onze sporten? Neem dan even contact op via de contactpagina!

Kijk hieronder welke vrolijke koppen je nu al tegen kan komen bij Reactief Buitensport.

Contact.

Mocht je nog vragen hebben of je hebt een verzoek wat niet op deze website staat vermeld kun je altijd even contact met ons opnemen. 

Vul het contactformulier in op onderstaande pagina en we komen zo snel mogelijk even bij je terug.

Hopelijk tot gauw bij Reactief Buitensport op Schiermonnikoog!