Strandgolf

Strandgolf op Schiermonnikoog.

Pitch&Putt op de mooiste plek van de wereld, het strand van Schiermonnikoog! In maar liefst 10 holes ga jij proberen het dagrecord te halen. Zo min mogelijk slagen per hole!

strandgolf.

Op het strand van Schiermonnikoog zetten wij een golfbaan voor je uit van maar liefst 10 holes! Ga met je vrienden, familie of alleen kijken of je onder ‘par’ kan blijven. Met clubs, een golfbal en scoreformulier ga jij aan de slag om het record van de dag te halen. Zo min mogelijk slagen over alle 10 holes. En dit op de mooiste golfbaan ter wereld tussen duinen en zee op Schiermonnikoog!

Strandgolf met een groep.

Ben je op zoek naar een gave, sportieve groepsactiviteit? Dan ben je bij Reactief aan het goede adres. Strandgolf is voor iedereen toegankelijk en daarom uitermate geschikt om met een groep te doen. In groepjes gaan jullie uiteen om zo gezellig en actief te gaan kijken wie de beste golfer van het stel is! Voor meer info en reserveren, kijk je op onze groepenpagina’s.

Hoe het werkt.

 

Weersinvloeden: Een beetje motregen zijn we niet bang voor. Maar een goeie bui zet de holes al gauw vol.

Kledingvoorschrift: Kledingvoorschrift niet nodig, alles is goed. Kledingtip: blote voetjes in het zand.

Voor wie: Als je een golfclub kunt vasthouden kun je al meedoen. Kortom, vrijwel voor alle leeftijden geschikt.

Periode: Het hele jaar door.

Informatie.

 

Kosten: € 8,50 p.p.

Tijdsduur: +/- 1 uur (10 holes)

Inclusief: Instructie/begeleiding, materiaal, BTW en een glimlach.

Leeftijd: Geschikt voor alle leeftijden

Groepsgrootte: Vanaf 1 persoon, maximaal 50 personen.

Annuleren: In principe kan strandgolf altijd doorgaan. Mocht het vanwege hevige regenval echt niet kunnen wordt de activiteit verplaatst of kosteloos geannuleerd.

 

Reserveren?