Blokarten

Blokarten op Schiermonnikoog.

Wil jij graag racen over het strand van Schier in een blokart? Het kan bij Reactief! Na instructie over de wind en de besturing van de blokart ga jij volle vaart.

Blokarten/strandzeilen.

Bij het blokarten zit je in een buggy met drie wielen en een zeil, ook wel strandzeilen genoemd. Wanneer je bij ons komt blokarten, neemt de instructeur je mee in het veilig leren van dit avontuur. Halve wind koersen, overstag en snelheid maken! En dit alles op het activiteitenstrand van Schiermonnikoog. Ervaren met de wind in je haren? Boek de activiteit nu online!

Blokarten met een groep.

Ben je op zoek naar een gave, sportieve groepsactiviteit? Dan ben je bij Reactief aan het goede adres. Blokarten is makkelijk te leren en voor iedereen toegankelijk en daarom uitermate geschikt om met een groep te doen. Vaak combineren we het blokarten dan met een andere activiteit. Voor meer info en reserveren, kijk je op onze groepenpagina’s.

Hoe het werkt.

 

Weersinvloeden: Een beetje motregen zijn wij niet bang voor, maar helemaal doorweekt is voor niemand goed. Minimaal  10 knopen wind (3bft)  nodig en maximaal 25 knopen wind (ruim 6bft).

Kledingvoorschrift: Trek (sportieve) kleding aan die een beetje vies mag worden. Opspattend zand kom je sowieso tegen. Handschoenen mee is fijn, niet verplicht.

Voor wie: Zelfstandig rijden vanaf 12 jaar (45kg), onder de 12 jaar kun je mee in de duokart. Dit alles onder voorbehoud van de windsterkte.

Periode: Het hele jaar door mogelijk.

Informatie.

 

Kosten: € 30,- p.p.

Kosten duokart: € 40,- (Let op: Alleen geschikt voor 1 volwassene + 1 kind jonger dan 12 jaar.)

Tijdsduur: 1 uur

Inclusief: Instructie/begeleiding, materiaal, BTW en een glimlach.

Leeftijd: Vanaf 12 jaar (45kg). Kinderen onder de 12 jaar kunnen met een volwassene mee in een duokart.

Groepsgrootte: Vanaf 1 persoon, vanaf 12 personen in overleg.

Let op: Minimum leeftijd/gewicht kan hoger zijn bij harde wind. Veiligheid staat bij ons voorop!

Annuleren: Mocht het door het weer echt niet door kunnen gaan proberen we de activiteit te verplaatsen. Lukt dat niet wordt deze kosteloos geannuleerd.

Reserveren?