Groepsuitjes

Groepsuitje op Schiermonnikoog.

Sportieve teambuilding vol actie en avontuur! Als groep kan je kiezen voor één of meerdere activiteiten om jullie dag tot een succes te maken. 

Groepsuitjes voor bedrijven.

Hard werken mag beloond worden en wat is er dan leuker dan een dag stoom afblazen bij Reactief Buitensport op Schiermonnikoog? Wij bieden sportieve en uitdagende activiteiten aan waarbij, naast heel veel plezier, zelfs een beetje teambuilding komt kijken. Jullie kunnen als bedrijf kiezen voor een enkele activiteit, of een combinatie van twee of meerdere activiteiten. Denk hierbij aan activiteiten als blokarten, powerkiten en brandingkajakken of -raften. Scroll naar beneden voor alle opties!

 

Complete arrangementen voor jouw groepsuitje.

Naast onze activiteiten kunnen we ook een hele dag verzorgen. Dit kan inclusief lunch, een BBQ, vervoer, overtocht en zelfs overnachting; niks is te gek!

Graag laten wij onze groepen kennismaken met het strand van Schiermonnikoog maar de rest van het eiland vinden wij ook te gek om te laten zien! Bijvoorbeeld doormiddel van een fietsspeurtocht en/of afwisseling in locaties.

Wij hanteren een kortingspercentage voor grotere gezelschappen, 30-50 pers. 5% korting en 51+ pers. 10% korting.

Vraag hieronder een offerte aan en vertel iets over je wensen en wij nemen contact op over jouw topuitje!

Reactief Buitensport: de grootste speeltuin van Schiermonnikoog! Wij bieden verschillende carrousels en activiteiten aan waar je als groep uit kan kiezen. Of je nou houdt van actie of het liever wat rustiger aan doet, er is voor ieder wat wils!

Strandcarrousel– 2,5 uur – Blokarten, boogschieten, powerkiten. Bij groepen groter dan 60 personen voegen wij strandgolf toe als vierde activiteit.

Brandingcarrousel  – 2,5 uur – Bodyboarden, brandingkayakken, brandingraften. Maximale groepsgrootte van 50 personen, prijs is inclusief wetsuit.

Activiteitencombi Land – 1,5 uur – Boogschieten en strandgolf

Activiteitencombi Wind – 1,5 uur – Blokarten en powerkiten

Battle of the Coast – Ga met elkaar de strijd aan bij verschillende behendige spellen en puzzels. Hierin is samenwerken heel belangrijk, dus ideaal voor teambuilding uitjes.

Op ús Lytje Pole – Ga met eilanders in gesprek, zoek de verborgen plekjes op en vertaal de eilander woorden. Een leuke, speelse én leerzame manier om het eiland te ontdekken.

Begin het uitje gelijk goed door met een privé schip de overtocht te maken naar Schiermonnikoog.

– Groepen van 8 tot 24 personen kunnen op een spectaculaire wijze de Waddenzee oversteken, namelijk met een rescueboot van Beleef Lauwersoog (dit betreft een enkele reis).

– Groepen vanaf 25 personen, Jacob de Waddenschipper neemt jullie graag mee voor een wat rustigere, maar zeker niet minder mooie tocht!

– Koffie, thee, gebak, hapjes, of zelfs een excursie erbij? Alles is mogelijk bij Jacob aan boord, graag de extra wensen vermelden in de opmerkingen.

Onze vrienden van het fietsenverhuurbedrijf Soepboer staan bij de haven al klaar om jullie groep van snelle fietsen te voorzien. Vanaf de haven fiets je in een half uur naar onze locatie op het strand. Je hebt als groep de keuze uit een:

– Fiets zonder versnellingen

– Fiets met versnellingen

– Elektrische fiets

Het inleveren van de fietsen is ook weer bij de veerhaven.

Even pauze van de activiteiten en met je blote voeten een bammetje eten, ook dat kan in onze speeltuin. De minimale groepsgrootte voor een lunch is 10 personen. Wij bieden 2 verschillende lunches aan, die zijn als volgt:

Basis lunch – 2 belegde pistolets, een krentenbol, melk en jus d’orange, een banaan of een appel

Luxe lunch – 2 luxe belegde broodjes, broodje kroket (ook vegetarisch mogelijk), melk en jus d’orange, vers gesneden fruit

We sluiten de dag graag met jullie af onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de barbecue zijn er ook 2 opties.

Basis barbecue – assortiment vlees en vis (ook vegatarisch mogelijk), 2 verschillende salades, brood met kruidenboter en groentes voor op de grill

Luxe barbecue – luxe assortiment vlees en vis (ook vegatarisch mogelijk) 3 verschillende salades, brood met smeersel en groentes voor op de grill

Wij vragen jullie om zelf de barbecue te bedienen. Liever een grillmeister bij? Dat kan voor een meerprijs!

Reserveren?

Blokarten / Strandzeilen.

Wil jij graag racen over het strand van Schiermonnikoog in een blokart? Het kan bij Reactief! Na een heldere instructie over de wind en de besturing van de kart kan jij volle vaart strandzeilen!

Golfsurfen.

Golfsurfen is lang geleden ontstaan in de hoge golven van de Grote Oceaan, maar groter is niet altijd beter. Wat is nu mooier dan surfen op de deining van onze eigen Noordzee? Bij Reactief leren wij je alles over deze toffe sport!

Kitebuggyen.

Met een driewieler buggy en je vlieger rijden over het strand van Schiermonnikoog? Bij Reactief leren wij je stap voor de stap de kite onder controle te krijgen om te vlammen met je kitebuggy!

Suppen.

Stand-up-Paddling is een mooie watersport waarmee je veel spieren traint. Bij Reactief kan je SUP'en op zowel vlak water als in de golven!

Boogschieten.

Ga met je familie of vrienden de strijd aan in onze boogschietarena en word opgeleid tot een echte Robin Hood op het strand van Schier!

Brandingraften.

De branding van de Noordzee is met hoogwater de perfecte plek voor een potje raften! Pak je peddel en bedwing de golven tijdens het brandingraften.

Brandingkajakken.

Altijd al eens willen kajakken op de Noordzee? Dit is je kans! In de kajak worden je coördinatie en uithoudingsvermogen flink getest. Reactief neemt je mee de golven in!

Beachvolleybal.

Teamwork, communicatie en bovenal een beste portie lol. Bij het beachvolleyballen komt alles samen. Sla met elkaar een balletje op het Noordelijkste volleybalveld van Nederland!

Strandgolf.

Pitch & Putt op de mooiste plek van de wereld: het strand van Schiermonnikoog! In maar liefst 10 holes ga jij proberen het dagrecord te halen. Zo min mogelijk slagen per hole!

Bodyboarden.

Op een laagdrempelige manier kennismaken met de branding van de Noordzee? Bodyboarden is een supertoffe activiteit waarbij je snel leert meesurfen op de golven.

Vliegeren / Powerkiten.

Ervaar de kracht van de wind en bedwing de vlieger. Met 2-, 3- of 4-lijnsvliegers nemen onze instructeurs je stapsgewijs mee in jouw eerste kite-avontuur!