Groepen & Uitjes

Uitjes bij reactief buitensport.

Schiermonnikoog heeft een onwijs leuke kite-community. Een mooie mix van locals, semi-locals en Semi-Semi-Locals maken dat Schiermonnikoog één van de mooiste spots is van Nederland. Hieronder wat informatie over onze prachtige spot.

Surfclub Schiermonnikoog.

Opgericht in 2012 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste sportverenigingen die Schiermonnikoog rijk is. Deze enthousiaste club is de kern van het Kitesurfen op Schiermonnikoog. op de vlonder van paviljoen paal 3 vind je ze met hun eigen clubhuis. Mocht je vragen hebben over de spot kun je hier vast terecht. 

De regels.

Schiermonnikoog is nationaak park en ligt in het Unesco werelderfgoed waddenzee. Hier zijn wij allemaal erg trots op. Maar Deze mooie titel komt wel met een aantal restricties. Zo is het alleen toegestaan om te kiten bij het Noordzeestrand tussen strandpaal 3 en 5. Deze twee kilometer heet dan ook het activiteitenstrand. Wil je meer weten wat wel en niet mag? Vraag de locals!

Kiteminded.

Onze vrienden van Core ’n More (Dé kitesurfshop van noord-Nederland) hebben ook een kiteschool op Schiermonnikoog. Samen met Kiteminded zijn wij de twee kitescholen die Schiermonnikoog en haar gasten van kitelessen voorzien. Daarnaast kun je via Core ’n More altijd zorgen dat je gear up-to-date blijft of als je iets nodig hebt wordt dat geregeld!

Groepen en uitjes

Ameland Adventure biedt diverse mogelijkheden voor gezellige en actieve bedrijfsuitjes op Waddeneiland Ameland. Wij verzorgen het hele jaar door sportieve bedrijfsuitjes, groepsuitjes en ook speciale teambuildingactiviteiten. Het strand van Ameland is hierbij een inspirerende omgeving.

Familiedag

Voor gezellige en actieve familie uitjes, biedt Ameland Adventure diverse mogelijkheden op het prachtige Ameland. Wij verzorgen het hele jaar door diverse activiteiten voor een dagje uit met jouw familie! Want was is er nou leuker dan een gezellige dag met de familie?

Vrijgezellenfeest

Ook voor een gezellig vrijgezellenfeest ben je bij Ameland Adventures aan het goede adres. Iemands laatste dag als ‘vrijgezel’ wordt op Ameland uitbundig gevierd met actie op het strand of op een andere locatie! Laat die bruid of bruidegom to be maar even goed zweten!

Schoolreisjes

Voor een leuk schoolreisje of uitstapje heeft Ameland Adventure diverse mogelijkheden op  Ameland. Wij verzorgen het hele jaar door diverse schoolreisjes voor de lagere schoolklassen of een schoolreis voor het middelbaar onderwijs. Wat is er nu leuker dan een schoolreisje met de boot naar Ameland?

Silent disco

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.