Megasup

Megasup op Schiermonnikoog.

Stand-up-Paddling is een mooie watersport waarmee je veel spieren traint. Maar dit kan ook met je hele gezin, vriendengroep of school. Ga een race aan op de megasups bij Reactief!

MegaSup.

‘SUP’ staat voor Stand-Up-Paddle: Maar wat nou als je dit graag met elkaar doet? Bij Reactief beschikken we over 2 Megasups waar per grote sup maximaal 10 personen op kunnen. En het mooie van ons strand is dat je op zowel vlak water (laagtij) als in de golven (hoog- & laagtij) kan SUPpen. Na een korte instructie vaar jij zo de zee op! Met een beetje geluk zwemt er een zeehond met je mee. Gegarandeerd lachen!

MegaSup met een groep.

Met je hele groep tegelijk het water op. Het kan op onze Megasups. Met maar liefst 10 vrienden op een sup en strijden tegen een ander team! Welk team is als eerste over de finish? Of als team met een Megasup de golven in, samenwerking vereist! Hilariteit en plezier inbegrepen! Deze toffe activiteit is supergeschikt voor een gezin, schoolgroep, vrijgezellenfeest of teamuitje!

Hoe het werkt.

 

Weersinvloeden: Voornamelijk de wind is belangrijk. Wanneer deze te hard aflandig is, dat wil zeggen dat hij van het land af blaast, kan de activiteit niet door gaan. Door wind ontstaan ook golven. Een beetje golven vinden wij superleuk maar het moet voor jullie verantwoord blijven!

Kledingvoorschrift: Wanneer het wat fris is zijn er wetsuits beschikbaar. Hieronder is zwemkleding verplicht. Neem dat dus mee!

Voor wie: Voor iedereen van 10 jaar en ouder. Of je lekker een beetje wilt paddlen of wil leren om een golf te pakken. Je mag mee!

Periode: Vanaf 1 mei tot en met 31 oktober.

Informatie.

 

Kosten verhuur: € 100,- per Megasup.

Tijdsduur: 1 uur

Inclusief: Instructie/begeleiding, helm, vest, BTW en een glimlach.

Leeftijd: Vanaf 10 jaar.

Groepsgrootte: Er kunnen maximaal 10 personen op een Megasup en we hebben er 2. Wanneer we doorwisselen kan de groep groter dan 20 zijn.

Let op: De weersomstandigheden zijn van grote invloed op deze activiteit. Veiligheid staat bij ons voorop!

Annuleren: Mocht het door het weer echt niet door kunnen gaan proberen we de activiteit te verplaatsen. Lukt dat niet wordt deze kosteloos geannuleerd.

Reserveren?