Vliegeren / Powerkiten

Vliegeren op Schiermonnikoog.

Ervaar de kracht van de wind en bedwing de vlieger. Met 2-, 3- of 4-lijnsvliegers nemen onze instructeurs je mee in jouw eerste kite-avontuur!

Vliegeren / Powerkiten.

Vliegeren en powerkiten is de basis voor veel van onze andere sporten en dus ideaal om te ontdekken of buitensport iets voor jou is. Van kleine matrasjes tot 5-meter powerkites: voor elke leeftijd en elk niveau hebben wij een geschikte vlieger. Samen met een instructeur leer je hoe je de vlieger moet besturen, hoe het windvenster werkt en eventuele tricks. Boek gauw de activiteit online!

Vliegeren met een groep.

Ben je op zoek naar een gave, sportieve groepsactiviteit? Dan ben je bij Reactief aan het goede adres. Vliegeren of powerkiten is makkelijk te leren en voor iedereen toegankelijk, daarom uitermate geschikt om met een groep te doen. Vaak combineren we dan met een andere activiteit. Voor meer info en reserveren, kijk je op onze groepenpagina’s.

Hoe het werkt.

 

Weersinvloeden: Een beetje motregen zijn wij niet bang voor, maar helemaal doorweekt is voor niemand goed. Minimaal  10 knopen wind (3bft)  nodig en maximaal 25 knopen wind (ruim 6bft). 

Kledingvoorschrift: Trek (sportieve) kleding aan die een beetje vies mag worden. Opspattend zand kom je sowieso tegen.

Voor wie: Voor iedereen die lekker met zijn haren in de wind wil staan. Mocht je interesse hebben in kitesurfen, buggyen of flyboarden dan is dit een goede basis voor deze activiteiten.

Periode: Het hele jaar door mogelijk.

Informatie.

 

Kosten: € 21,50 p.p.

Tijdsduur: 1 uur

Inclusief: Instructie/begeleiding, materiaal, BTW en een glimlach.

Leeftijd: Vanaf 10 jaar zelfstandig aan een vlieger, kinderen onder de 10 jaar samen met begeleiding van een ouder.

Groepsgrootte: Vanaf 2 personen, meer dan 20 personen in overleg.

Let op: Minimum leeftijd/gewicht kan hoger zijn bij harde wind. Veiligheid staat bij ons voorop!

Annuleren: Mocht het door het weer echt niet door kunnen gaan proberen we de activiteit te verplaatsen. Lukt dat niet wordt deze kosteloos geannuleerd.

Reserveren?