BEachvolleybal

Beachvolleybal op Schiermonnikoog.

Sla met elkaar een balletje op het Noordelijkste volleybalveld van Nederland!

Beachvolleybal.

Het officiële beachvolleybal speel je 2 tegen 2. Met je voeten in het zand probeer je met je teamgenoot in maximaal 3 keer de bal over het net te krijgen en zo punten te verdienen. Wees niet bang om te duiken, het zand vangt je wel op! Van beachvolleybal word je snel dorstig, maar gelukkig kunnen wij vanuit de Strantine een koud drankje verzorgen.

Beachvolleybal met een groep.

Strandactiviteiten zijn het állerleukste met een grote groep en dat geldt ook zeker voor beachvolleybal. Je kunt je teams zo groot maken als je zelf wilt en zitten de teams vol, dan kun je een heus toernooi beginnen. Wij helpen graag met organiseren! Verder is beachvolleybal goed te combineren met andere activiteiten. Voor meer info en reserveren, kijk je op onze groepenpagina’s.

Hoe het werkt.

 

Weersinvloeden: Een beetje motregen zijn wij niet bang voor, maar helemaal doorweekt is voor niemand goed. Met veel wind is beachvolleybal niet geschikt.

Kledingvoorschrift: Trek (sportieve) kleding aan die een beetje vies mag worden. Een beetje fanatieke volleyballer gaat plat in het zand om elke bal te halen!

Voor wie: Geschikt voor gezinnen, vrienden, collega’s en andere sportievelingen.

Periode: Het hele jaar door mogelijk.

Informatie.

 

Kosten afhuren veld: € 50,00

Tijdsduur: 1 dagdeel

Inclusief: Materiaal, BTW en een glimlach.

Leeftijd: Alle leeftijden

Groepsgrootte: Naar eigen inzicht.

Let op: Het weer is van grote invloed op beachvolleybal.

 Annuleren: Wanneer het weer het echt niet toelaat de activiteit doorgang te laten hebben proberen we te verplaatsen naar een ander moment. Wil dit niet wordt de activiteit kosteloos geannuleerd.

 

Reserveren?