Silent Disco

Silent disco op Schiermonnikoog.

Ben je op zoek naar een tof feestje op Schiermonnikoog met je groep of gezelschap? Met onze Silent Disco gaan de voetjes zeker van de vloer!

Silent disco op het strand.

Veel bezoekers komen naar Schiermonnikoog voor de rust en de natuur en dat willen wij natuurlijk niet verstoren, maar soms heb je gewoon behoefte aan een feestje! Daarom bieden wij voor groepen groter dan 15 personen een Silent Disco aan. Iedere dag tot 20:00 is onze locatie op het strand beschikbaar voor gezelschappen vanaf 15 personen.

Silent Disco huren?

Ga je liever tot in de vroege uurtjes door met de Disco, dan is het mogelijk om de set te huren voor op je eigen locatie. Zo vier je een dik feest zonder dat je je zorgen hoeft te maken over geluidsoverlast. Wij leveren de Silent Disco op locatie en sluiten het aan. Dit kan tot 80 koptelefoons. Let op! DJ niet inbegrepen.

Prijzen:
– Zender + installatie: € 50,- (vereist)
– Koptelefoons: € 5,- per stuk (minimale afname 15 stuks)
– Discolampen set: € 50,- 
– Extra zender/kanaal: € 35,-

Prijzen zijn inclusief BTW.

Reserveren?

Blokarten / Strandzeilen.

Wil jij graag racen over het strand van Schiermonnikoog in een blokart? Het kan bij Reactief! Na een heldere instructie over de wind en de besturing van de kart kan jij volle vaart strandzeilen!

Golfsurfen.

Golfsurfen is lang geleden ontstaan in de hoge golven van de Grote Oceaan, maar groter is niet altijd beter. Wat is nu mooier dan surfen op de deining van onze eigen Noordzee? Bij Reactief leren wij je alles over deze toffe sport!

Kitebuggyen.

Met een driewieler buggy en je vlieger rijden over het strand van Schiermonnikoog? Bij Reactief leren wij je stap voor de stap de kite onder controle te krijgen om te vlammen met je kitebuggy!

Suppen.

Stand-up-Paddling is een mooie watersport waarmee je veel spieren traint. Bij Reactief kan je SUP'en op zowel vlak water als in de golven!

Boogschieten.

Ga met je familie of vrienden de strijd aan in onze boogschietarena en word opgeleid tot een echte Robin Hood op het strand van Schier!

Brandingraften.

De branding van de Noordzee is met hoogwater de perfecte plek voor een potje raften! Pak je peddel en bedwing de golven tijdens het brandingraften.

Brandingkajakken.

Altijd al eens willen kajakken op de Noordzee? Dit is je kans! In de kajak worden je coördinatie en uithoudingsvermogen flink getest. Reactief neemt je mee de golven in!

Beachvolleybal.

Teamwork, communicatie en bovenal een beste portie lol. Bij het beachvolleyballen komt alles samen. Sla met elkaar een balletje op het Noordelijkste volleybalveld van Nederland!

Strandgolf.

Pitch & Putt op de mooiste plek van de wereld: het strand van Schiermonnikoog! In maar liefst 10 holes ga jij proberen het dagrecord te halen. Zo min mogelijk slagen per hole!

Bodyboarden.

Op een laagdrempelige manier kennismaken met de branding van de Noordzee? Bodyboarden is een supertoffe activiteit waarbij je snel leert meesurfen op de golven.

Vliegeren / Powerkiten.

Ervaar de kracht van de wind en bedwing de vlieger. Met 2-, 3- of 4-lijnsvliegers nemen onze instructeurs je stapsgewijs mee in jouw eerste kite-avontuur!