Boogschieten

Boogschieten op Schiermonnikoog.

Ga met je familie of vrienden de strijd aan in onze boogschietarena en word opgeleid tot een echte Robin Hood op het strand van Schier!

Boogschieten.

Een ervaren instructeur leert je de basis van het boogschieten. Hoe houd ik de boog vast, waar leg ik de pijl op en hoe moet ik staan? Alles wordt goed uitgelegd voordat we gaan schieten. Na een oefenronde begint de echte competitie en kijken we wie de beste schutter is van jullie groep. Boek gauw de activiteit online!

Boogschieten met een groep.

Ben je op zoek naar een gave, sportieve groepsactiviteit? Dan ben je bij Reactief aan het goede adres. Boogschieten is makkelijk te leren en voor iedereen toegankelijk en daarom uitermate geschikt om met een groep te doen. Voor meer info en reserveren kijk je op onze groepenpagina’s.

Hoe het werkt.

 

Weersinvloeden: Een beetje motregen zijn wij niet bang voor, maar helemaal doorweekt is voor niemand goed. De activiteit is met bijna alle wind geschikt, maar té harde wind blaast de pijl misschien bij de buurman op het bord.

Kledingvoorschrift: Geen specifiek kledingvoorschrift, wel een tip: blote voeten in het zand.

Voor wie: Voor iedereen van 10 tot 100 jaar.

Periode: Het hele jaar door mogelijk.

Informatie.

 

Kosten: € 17,50 p.p.

Tijdsduur: +/- 1 uur

Inclusief: Instructie/begeleiding, materiaal, BTW en een glimlach.

Leeftijd: Vanaf 10 jaar. 

Groepsgrootte: vanaf 2 personen, groepen groter dan 24 personen in overleg.

Annuleren: Mocht het door het weer echt niet door kunnen gaan proberen we de activiteit te verplaatsen. Lukt dat niet wordt deze kosteloos geannuleerd.

Reserveren?