Suppen

Suppen op Schiermonnikoog.

Stand-up-Paddling is een mooie watersport waarmee je veel spieren traint. Bij Reactief kan je suppen op zowel vlak water als in de golven!

suppen /

Stand-Up-Paddling.

‘SUP’ staat voor Stand-Up-Paddle: op een grote surfplank van 10′ (ruim 3 meter) sta je rechtop en beweeg je jezelf voort met een grote peddel. De ideale activiteit voor dagen op het strand met weinig wind! Het mooie van ons strand is dat je op zowel vlak water (laagtij) als in de golven (hoog- & laagtij) kan SUPpen. Na een korte instructie vaar jij zo de zee op! Met een beetje geluk zwemt er een zeehond met je mee.

Supclinics.

Nog nooit geSUPt en wil je graag de fijne kneepjes leren? Bij Reactief kan je SUP clinics boeken. Een ervaren instructeur gaat dan met je mee het water op en leert je hoe je met je Stand-Up-Paddle kan spelen in de golven. Deze toffe activiteit is zowel alleen als in groepsverband te boeken.

Hoe het werkt.

 

Weersinvloeden: Voornamelijk de wind is belangrijk. Wanneer deze te hard aflandig is, dat wil zeggen dat hij van het land af blaast, kan de activiteit niet door gaan. Door wind ontstaan ook golven. Een beetje golven vinden wij superleuk maar het moet voor jullie verantwoord blijven!

Kledingvoorschrift: Wanneer het wat fris is zijn er wetsuits beschikbaar. Hieronder is zwemkleding verplicht. Neem dat dus mee!

Voor wie: Voor iedereen van 10 jaar en ouder. Of je lekker een beetje wilt paddlen of wil leren om een golf te pakken. Je mag mee!

Periode: Vanaf 1 mei tot en met 31 oktober.

Informatie.

 

Kosten verhuur: € 17,50 p.p.

Kosten clinic: € 27,50

Tijdsduur: 1 uur

Inclusief: Instructie/begeleiding, materiaal, BTW en een glimlach.

Leeftijd: Vanaf 10 jaar.

Groepsgrootte: Clinic vanaf 2 personen, maximaal 7 personen. Losse verhuur vanaf 1 persoon.

Let op: De weersomstandigheden zijn van grote invloed op deze activiteit. Veiligheid staat bij ons voorop!

Annuleren: Mocht het door het weer echt niet door kunnen gaan proberen we de activiteit te verplaatsen. Lukt dat niet wordt deze kosteloos geannuleerd.

Reserveren?