Bodyboarden

Bodyboarden op Schiermonnikoog.

Op een laagdrempelige manier kennismaken met de branding van de Noordzee? Bodyboarden is een supertoffe activiteit waarbij je snel leert meesurfen op de golven.

Bodyboarden.

Een bodyboard, wetsuit en je goede humeur: meer heb je niet nodig voor een uurlang dikke actie in de branding! Door de ondiepe zandbanken bij Paal 3 kan je met je bodyboard een heel eind de Noordzee inlopen. Zie je een golf aankomen? Neem een flinke aanloop en pak met je board elke golf richting het strand. Zoute bek gegarandeerd!

Bodyboarden met een groep.

Bodyboarden is toegankelijk voor iedereen en daardoor uitermate geschikt voor groepen. Meteen boeken voor jou en je schoolklas of vereniging? Kijk hieronder voor meer informatie.

Hoe het werkt.

 

Weersinvloeden: Regen maakt voor deze activiteit niet uit. Maar hoogtij is vereist. Hierbij letten we ook altijd op de stroming.

Kledingvoorschrift: Wanneer het wat fris is zijn er wetsuits beschikbaar. Hieronder is zwemkleding verplicht. Neem dat dus mee!

Voor wie: Voor gezinnen, families en vrienden. Ook erg geschikt voor schoolgroepen.

Periode: Vanaf 1 mei tot en met 31 oktober.

Informatie.

 

Kosten: € 17,50 p.p.

Tijdsduur: 1 uur

Inclusief: Instructie/begeleiding, materiaal, BTW en een glimlach.

Leeftijd: Vanaf 10 jaar.

Groepsgrootte: Vanaf 4 personen, vanaf 20 personen in overleg.

Let op: De weersomstandigheden zijn van invloed op deze activiteit. Veiligheid staat bij ons voorop!

Annuleren: Mocht het door het weer echt niet door kunnen gaan proberen we de activiteit te verplaatsen. Lukt dat niet wordt deze kosteloos geannuleerd.

Reserveren?