Kitebuggyen

Kitebuggyen op Schiermonnikoog.

Met een driewieler buggy en je vlieger rijden over het strand van Schiermonnikoog? Bij Reactief leren wij je stap voor de stap de kite onder controle te krijgen om te vlammen met je kitebuggy!

Kitebuggyen.

Met je kite in de wind en je billen in de buggy ga je in volle vaart over het Noordzeestrand. Ervaren instructeurs leren je daarom allereerst hoe je jouw vlieger onder controle houdt, voor je de buggy instapt. Hierna ga je onder begeleiding een uur lang spektakel tegemoet!

Kitebuggyen met een groep.

Kitebuggyen is een prima soloactiviteit, maar nóg leuker met je vrienden! We hebben 6 buggies beschikbaar en kunnen het buggy’en ook in combinatie met andere activiteiten aanbieden. Wel is het belangrijk om te onthouden dat iedereen het vliegeren goed onder de knie moet hebben om aan het kitebuggy’en te beginnen.

Hoe het werkt.

 

Weersinvloeden: Een beetje motregen zijn wij niet bang voor, maar helemaal doorweekt is voor niemand goed. Minimaal  10 knopen wind (3bft)  nodig en maximaal 25 knopen wind (ruim 6bft). 

Kledingvoorschrift: Trek (sportieve) kleding aan die een beetje vies mag worden. Opspattend zand kom je sowieso tegen. 

Voor wie: Voor iedereen van 12 jaar en ouder.

Periode: Het hele jaar door mogelijk.

Informatie.

 

Kosten: € 35,00 p.p.

Tijdsduur: 1,5 uur

Inclusief: Instructie/begeleiding, materiaal, BTW en een glimlach.

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Groepsgrootte: Vanaf 2 personen.

Let op: Minimum leeftijd/gewicht kan hoger zijn bij harde wind. Veiligheid staat bij ons voorop!

Annuleren: Mocht het door het weer echt niet door kunnen gaan proberen we de activiteit te verplaatsen. Lukt dat niet wordt deze kosteloos geannuleerd.

Reserveren?