Schoolreisjes

Schoolreis op Schiermonnikoog.

Met de klas op zoek naar een actieve en leuke dag? Reactief Buitensport helpt graag mee. Boogschieten, vliegeren of strandspelen; samen kijken we welke activiteiten geschikt zijn voor jullie groep.

Strandactiviteiten voor scholen.

Je kan kiezen voor een enkele activiteit, maar uiteraard is het ook mogelijk om activiteiten te combineren. Ben je naast activiteiten ook op zoek naar mogelijkheden voor lunch en/of diner, of zelfs overnachting? Geen zorgen, wij zorgen wel dat de kinderen weer uitgeput de boot opstappen. 

Ons arrangement voor scholen.

Bij Reactief Buitensport ontvangen wij geregeld schoolgroepen die een toffe schoolreis op Schiermonnikoog willen beleven. Voor deze groepen bieden wij een standaard combinatie van twee activiteiten: boogschieten & vliegeren. Deze combi duurt ongeveer 1,5 uur en de prijs is € 15,- per kind (excl. BTW).

Dit is mogelijk voor schoolgroepen tot ongeveer 50 kids. Bij grotere groepen gaan we in overleg voor het ideale programma en de bijbehorende prijs. 

schoolreis met bodyboarden.

Wanneer de groep het gaaf vindt om de golven in te gaan dan kunnen wij ook bodyboarden toevoegen aan de activiteitencarrousel. Voor deze activiteit in combinatie met boogschieten & vliegeren, vragen wij een meerprijs van € 7,50 per kind (excl. BTW) en maakt dat de gehele carrousel ongeveer 2,5 uur duurt.

Bodyboarden als losse activiteit voor de schoolgroep is uiteraard ook mogelijk en kost € 15,- per kind exclusief de BTW maar inclusief bodyboard, wetsuit (indien anders te koud) en instructeurs.

Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij nemen contact op voor een offerte en afspraak!

 

Aanvraagformulier groepsuitje.

Vul hieronder je contactgegevens en je wensen in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Blokarten / Strandzeilen.

Wil jij graag racen over het strand van Schiermonnikoog in een blokart? Het kan bij Reactief! Na een heldere instructie over de wind en de besturing van de kart kan jij volle vaart strandzeilen!

Golfsurfen.

Golfsurfen is lang geleden ontstaan in de hoge golven van de Grote Oceaan, maar groter is niet altijd beter. Wat is nu mooier dan surfen op de deining van onze eigen Noordzee? Bij Reactief leren wij je alles over deze toffe sport!

Kitebuggyen.

Met een driewieler buggy en je vlieger rijden over het strand van Schiermonnikoog? Bij Reactief leren wij je stap voor de stap de kite onder controle te krijgen om te vlammen met je kitebuggy!

Suppen.

Stand-up-Paddling is een mooie watersport waarmee je veel spieren traint. Bij Reactief kan je SUP'en op zowel vlak water als in de golven!

Boogschieten.

Ga met je familie of vrienden de strijd aan in onze boogschietarena en word opgeleid tot een echte Robin Hood op het strand van Schier!

Brandingraften.

De branding van de Noordzee is met hoogwater de perfecte plek voor een potje raften! Pak je peddel en bedwing de golven tijdens het brandingraften.

Brandingkajakken.

Altijd al eens willen kajakken op de Noordzee? Dit is je kans! In de kajak worden je coördinatie en uithoudingsvermogen flink getest. Reactief neemt je mee de golven in!

Beachvolleybal.

Teamwork, communicatie en bovenal een beste portie lol. Bij het beachvolleyballen komt alles samen. Sla met elkaar een balletje op het Noordelijkste volleybalveld van Nederland!

Strandgolf.

Pitch & Putt op de mooiste plek van de wereld: het strand van Schiermonnikoog! In maar liefst 10 holes ga jij proberen het dagrecord te halen. Zo min mogelijk slagen per hole!

Bodyboarden.

Op een laagdrempelige manier kennismaken met de branding van de Noordzee? Bodyboarden is een supertoffe activiteit waarbij je snel leert meesurfen op de golven.

Vliegeren / Powerkiten.

Ervaar de kracht van de wind en bedwing de vlieger. Met 2-, 3- of 4-lijnsvliegers nemen onze instructeurs je stapsgewijs mee in jouw eerste kite-avontuur!