Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest op Schiermonnikoog.

Nog één keer losgaan voordat de grote dag aanbreekt? Reactief Buitensport zorgt voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Activiteiten voor jouw vrijgezellenfeest.

Overdag toffe en uitdagende activiteiten, zoals blokarten, branding kajakken of raften, een lekkere lunch en of BBQ, en ’s avonds een pubquiz of Silent Disco. Allemaal voorbeelden van wat jouw vrijgezellenfeest kan zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om een enkele activiteit te boeken bij Reactief; bekijk hieronder ons aanbod.

Vanaf het moment dat jullie van de boot stappen kunnen wij jullie dag verzorgen. Wij zetten de drankjes alvast koud en we zien jullie graag op het strand!

Complete arrangementen voor jouw vrijgezellenfeest.

Naast onze activiteiten kunnen we ook een dagdeel, een hele dag of zelfs een weekend of midweek verzorgen. Dit kan inclusief lunch, een BBQ, vervoer, overtocht en zelfs overnachting; niks is te gek!

Graag laten wij onze groepen kennismaken met het strand van Schiermonnikoog, maar de rest van het eiland vinden wij ook te gek om te laten zien! Bijvoorbeeld doormiddel van een fietsspeurtocht en/of afwisseling in locaties.

Vraag hieronder een offerte aan en vertel iets over je wensen en wij nemen contact op over jouw topuitje!

 

Aanvraagformulier groepsuitje.

Vul hieronder je contactgegevens en je wensen in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Blokarten / Strandzeilen.

Wil jij graag racen over het strand van Schiermonnikoog in een blokart? Het kan bij Reactief! Na een heldere instructie over de wind en de besturing van de kart kan jij volle vaart strandzeilen!

Golfsurfen.

Golfsurfen is lang geleden ontstaan in de hoge golven van de Grote Oceaan, maar groter is niet altijd beter. Wat is nu mooier dan surfen op de deining van onze eigen Noordzee? Bij Reactief leren wij je alles over deze toffe sport!

Kitebuggyen.

Met een driewieler buggy en je vlieger rijden over het strand van Schiermonnikoog? Bij Reactief leren wij je stap voor de stap de kite onder controle te krijgen om te vlammen met je kitebuggy!

Suppen.

Stand-up-Paddling is een mooie watersport waarmee je veel spieren traint. Bij Reactief kan je SUP'en op zowel vlak water als in de golven!

Boogschieten.

Ga met je familie of vrienden de strijd aan in onze boogschietarena en word opgeleid tot een echte Robin Hood op het strand van Schier!

Brandingraften.

De branding van de Noordzee is met hoogwater de perfecte plek voor een potje raften! Pak je peddel en bedwing de golven tijdens het brandingraften.

Brandingkajakken.

Altijd al eens willen kajakken op de Noordzee? Dit is je kans! In de kajak worden je coördinatie en uithoudingsvermogen flink getest. Reactief neemt je mee de golven in!

Beachvolleybal.

Teamwork, communicatie en bovenal een beste portie lol. Bij het beachvolleyballen komt alles samen. Sla met elkaar een balletje op het Noordelijkste volleybalveld van Nederland!

Strandgolf.

Pitch & Putt op de mooiste plek van de wereld: het strand van Schiermonnikoog! In maar liefst 10 holes ga jij proberen het dagrecord te halen. Zo min mogelijk slagen per hole!

Bodyboarden.

Op een laagdrempelige manier kennismaken met de branding van de Noordzee? Bodyboarden is een supertoffe activiteit waarbij je snel leert meesurfen op de golven.

Vliegeren / Powerkiten.

Ervaar de kracht van de wind en bedwing de vlieger. Met 2-, 3- of 4-lijnsvliegers nemen onze instructeurs je stapsgewijs mee in jouw eerste kite-avontuur!